Welcome to Maria Camelya Blog. Feel free to place order by sms 0196717809's...

Leave your URL,I'll visit soon :D

Followers

Produk Terkini

Barang2 y ade bulan November ni..yeyyyy...,siapa y mencari2 nk beli dkt mana,boleh pmsy 0196717809

* ABP26 PURPLE
* ABP26 FOR WOMEN
* AMIRNA TABLET
* ALPHA LIPID SDII
* AL RAZI SERUM
* AL-RAZI SOAP
* AURAWHITE AURASHINE
* AURAWHITE AURASLIM SHAKE
* AURAWHITE 900,000MG
* AURAWHITE STEMCELL
* AURAWHITE BUBBLY
* AURAMEN TURBO COLLAGEN
* AMYERA FLAWLESS SKINCARE

* BLACKHEAD SERUM
* BABIES BLINK BIASA
* BABIES BLINK LIMITED
* BABIES BLINK 5 IN 1
* BABIES BLINK 7 DAYS WHITENING 1 SET
* BABIES BLINK 7 DAYS WHITENING (LOOSE)
* BELLA SINUS
* BEST SLIM
* BVR COLLAGEN
* BVR SCRUB
* BELLEZA
* BLV PINKY FOUNDATION
* BABY MOLLY FOUNDATION

* CLEAN AND SMOOTH HAIR REMOVER
* CHRISZEN KOD 01, 02 DAN 03
* COLLAGEN PLUS VIT E SET

* DNARS SET NORMAL & JERAWAT
* DNARS TONER COLLAGEN
* DNARS TONER TREATMENT
* DNARS BODY SOAP
* DNARS SABUN NORMAL/JERAGAT
* DNARS SABUN COLLAGEN
* DNARS MAGIC DAY CREAM/JERAGAT
* DNARS MAGIC DAY CREAM JERAWAT
* DOUBLE STEMCELL
* DTRIM

* EGG MASK
* EZYSLIM
* FEELVOGUE
* FELINNA CMC 60 CAPLSULES
* FLORAL MASK

* GLUTACELL
* GARNICIA BURNER

* HARUM MALAM
* HIGH BEAM
* HEIGHT UP
* HIGH WAIST PANTIES

* INAYAH BOOSTER
* IZEARA 6 INC SERUM
* IBU PUTIH COLLAGEN DRINK
* IBU PUTIH KRIM NINASKINCARE
* IBU PUTIH OXYGEN WHITE SET NINASKINCARE (IPOW)
* IBU PUTIH JANNA LAWWA

* KCOLLY SWEET 17
* KWHITE 38
* KAWAII COLLAGEN + FREE PILL

* LADY SECRET BUST UP + FREE SHAKER
* LIPSTIK COLLAGEN DHERBS
* LAROME

* MAIXARA C-SENTIAL HA
* MIRACLE SLIMMING
* MYMI WONDERPATCH (PERUT)
* MYMI WONDERPATCH (KAKI)
* MELISSA BEAUTY AURA BABIES SAKURA (ORANGE/BLACKCURRANT)

* NOUR AIN 3 IN 1
* NOUR AIN 4 IN 1 (SET EXCLUSIVE)
* NOUR AIN FACIAL TONER
* NOUR AIN SERUM
* NOUR AIN SOAP

* OPA SNOWCLASSIC
* OVISPA
* OXYGEN CELL CREAM

* PUTIH COLLAGEN DARA ANGGUN
* PEARL WHITE JAMU JELITA
* PERLA COFFEE
* PERLA CHOC
* PERLA JUICE
* PERLA DUST

* ROYAL SLIM
* ROYAL DETOX PLATINUM
* RADIANCE SIGNATURE
* RELIAN MASCARA

* SABUN ALPHA ARBUTIN
* SERUM ARBUTIN
* SABUN ARGAN SECRETLEAF
* SABUN SUSU BERAS KBROTHER
* SABUN MARINE ESSENCE
* SATIN SKINZ
* SNE KAPSUL
* SNE BEAUTSKIN
* SELFIE SKINCARE
* SURE KENCANG
* SHEISHEIDO MASK BLACK & WHITE

* TREENEA

* WONDERGLOW GOLD (OUT OF STOCK)
* WIS PUTIH SKINCARE
* WIS PUTIH SIMEN SERUM
* WIRA MALAM

* VARIABLE Y
* VGRIP
* VENE LOSYEN

* ZOFEA BEAUTY

#sayajual

Institut Jantung Negara

Ahad 26September2010

Hari pertama papa masuk wad untuk proses pembedahan jantung. Tarikh doktor dah tetapkan pada Rabu 29September2010.Pada ari ni, papa nampak mcm biase je. tp slaloo mmg papa nampak cm biasa. xde pn nampak cm orang sakit. tp disebabkan sakit papa adalah jantung, jd org xnampak penyakit tu.kol 11 papa da gerak g IJN. Mulai ari n, papa akan duk situ smp la pembedahan. after pembedahan Ya pn xtaw bile doktor akn bg balik. Ape pn, harap papa cepat sembuh. Amin....

Isnin 27September2010.

Hari ni, aku g tgk papa lg kt hospital. Ikot mama n edy pn ade skali. Sampai kt hospital, aku tgk papa tgh borak dgn orang sebelah katil dia. Papa n mmg peramah sket. pantang nampak org ade je cite dia leh cite. Slaloo tu kt stesen minyak pn smpat dia borak dgn mat bangla kt situ.hehehe. rini papa nampak sihat aje cm biase. then papa tunjuk tekanan darah yang dicek time kt spital. Papa kate time kt spital chantik je tekanan darah tu. tp if kt uma msti naik turun. Ye la kt spital ikot peraturan, if kt uma, susah sket nk ikot peraturan makan2 n kan.huhuhu. then dlm 30min aku kt situ, msk la nurse. 2 orang,pempuan. chantik ;p dia pn ckp la ready utk p Makmal Kardiovaskular. utk wat preparation b4 pembedahan Rabu ni.
Then aku tny la mama cmne wat Kardiovaskular tu, then mama g taw, doktor akan mskkan cm wayar or cm camera la lebih kurang utk tgk keadaan jantung papa. Gulp. mskkan camera. msti sakit an.. Jujur aku snrnye risau sgt bile pk psl pmbedahan ni.. Kdg2 rase cm nak nages je.. tp ku tahan la bg xnampak.. Tabah2..
Tp after papa da dimskkan dlm Makmal Kardiovaskular tu, ahli keluarga yang lain xdibenarkan msk. Jadi kami pn tunggu la diluar. Tp mama soh aku hantar edy blk ke hostel dia. Sb time tu da kul1 tgh hari. papa wat rawatan tu maybe dlm 2 jam. Jd aku pn blk la kerumah n hantar adikku ke bas stesen spy dia blk ke Skolah dia.. Next lawatan esk pula..

Selasa 28September2010

Rini, mama kate xyah g tgk papa. sb rini papa xde pape, just duk relaks aje. pg2 buta lg yana (kakak ku) da kua utk amik mama kt IJN. dia g keje lmbat. n maybe dia soh kaan dia tlg punch card kan. heheh. jd kul730 pg mama da ade kt umah da. aku pn ade kt uma. pttnye aku kne blk UKM awal2 pg.sb ade klas kul11. tp aku lewatkan blk. lgpn nenek ade kt uma. so bek duk uma, tenang sket ati aku. then dlm kol10 baru aku gerak ke UKM. ngat petang tu nak blik. tp mama kate xpayah. jd cmtu, next aku tgk papa esk lah. Rabu. Hari Pembedahan. Sumpah aku tersangat risau... Ya Allah semoga pembedahan esok akan berjalan dengan lancar.Amin....