Welcome to Maria Camelya Blog. Feel free to place order by sms 0196717809's...

Leave your URL,I'll visit soon :D

Followers

Produk Terkini

Barang2 y ade bulan November ni..yeyyyy...,siapa y mencari2 nk beli dkt mana,boleh pmsy 0196717809

* ABP26 PURPLE
* ABP26 FOR WOMEN
* AMIRNA TABLET
* ALPHA LIPID SDII
* AL RAZI SERUM
* AL-RAZI SOAP
* AURAWHITE AURASHINE
* AURAWHITE AURASLIM SHAKE
* AURAWHITE 900,000MG
* AURAWHITE STEMCELL
* AURAWHITE BUBBLY
* AURAMEN TURBO COLLAGEN
* AMYERA FLAWLESS SKINCARE

* BLACKHEAD SERUM
* BABIES BLINK BIASA
* BABIES BLINK LIMITED
* BABIES BLINK 5 IN 1
* BABIES BLINK 7 DAYS WHITENING 1 SET
* BABIES BLINK 7 DAYS WHITENING (LOOSE)
* BELLA SINUS
* BEST SLIM
* BVR COLLAGEN
* BVR SCRUB
* BELLEZA
* BLV PINKY FOUNDATION
* BABY MOLLY FOUNDATION

* CLEAN AND SMOOTH HAIR REMOVER
* CHRISZEN KOD 01, 02 DAN 03
* COLLAGEN PLUS VIT E SET

* DNARS SET NORMAL & JERAWAT
* DNARS TONER COLLAGEN
* DNARS TONER TREATMENT
* DNARS BODY SOAP
* DNARS SABUN NORMAL/JERAGAT
* DNARS SABUN COLLAGEN
* DNARS MAGIC DAY CREAM/JERAGAT
* DNARS MAGIC DAY CREAM JERAWAT
* DOUBLE STEMCELL
* DTRIM

* EGG MASK
* EZYSLIM
* FEELVOGUE
* FELINNA CMC 60 CAPLSULES
* FLORAL MASK

* GLUTACELL
* GARNICIA BURNER

* HARUM MALAM
* HIGH BEAM
* HEIGHT UP
* HIGH WAIST PANTIES

* INAYAH BOOSTER
* IZEARA 6 INC SERUM
* IBU PUTIH COLLAGEN DRINK
* IBU PUTIH KRIM NINASKINCARE
* IBU PUTIH OXYGEN WHITE SET NINASKINCARE (IPOW)
* IBU PUTIH JANNA LAWWA

* KCOLLY SWEET 17
* KWHITE 38
* KAWAII COLLAGEN + FREE PILL

* LADY SECRET BUST UP + FREE SHAKER
* LIPSTIK COLLAGEN DHERBS
* LAROME

* MAIXARA C-SENTIAL HA
* MIRACLE SLIMMING
* MYMI WONDERPATCH (PERUT)
* MYMI WONDERPATCH (KAKI)
* MELISSA BEAUTY AURA BABIES SAKURA (ORANGE/BLACKCURRANT)

* NOUR AIN 3 IN 1
* NOUR AIN 4 IN 1 (SET EXCLUSIVE)
* NOUR AIN FACIAL TONER
* NOUR AIN SERUM
* NOUR AIN SOAP

* OPA SNOWCLASSIC
* OVISPA
* OXYGEN CELL CREAM

* PUTIH COLLAGEN DARA ANGGUN
* PEARL WHITE JAMU JELITA
* PERLA COFFEE
* PERLA CHOC
* PERLA JUICE
* PERLA DUST

* ROYAL SLIM
* ROYAL DETOX PLATINUM
* RADIANCE SIGNATURE
* RELIAN MASCARA

* SABUN ALPHA ARBUTIN
* SERUM ARBUTIN
* SABUN ARGAN SECRETLEAF
* SABUN SUSU BERAS KBROTHER
* SABUN MARINE ESSENCE
* SATIN SKINZ
* SNE KAPSUL
* SNE BEAUTSKIN
* SELFIE SKINCARE
* SURE KENCANG
* SHEISHEIDO MASK BLACK & WHITE

* TREENEA

* WONDERGLOW GOLD (OUT OF STOCK)
* WIS PUTIH SKINCARE
* WIS PUTIH SIMEN SERUM
* WIRA MALAM

* VARIABLE Y
* VGRIP
* VENE LOSYEN

* ZOFEA BEAUTY

#sayajual

Ini lg superrrbbb hanya dgn Fellina Inchloss

Cr to Fellina Beauty Official


Jom kita kongsi lagi Testimoni drp salah seorang Pengguna Inchloss..memang MENAKJUBKAN!!!Alhamdulillah...:)
 

"Salam..Puan Felinna and to all warga kerja Felinna Beauty...

Saya just nk share..ini komen saya dlm update status Puan Felinna ttg di jemput oleh ramai pihak tv bagi bercerita ttg bagaimana kejayaan Felinna n batapa hebatnya produk Felinna.
Sesungguhnya, rezeki kita ni Tuhan yg tentukan..bukan manusia yg suka pot-pet pot-pet mengata orang tu!!

"BETUL TU PUAN FEL..saya ni orang dok keji mcm2 sbb saya kawen ngn foreigner (nigerian) tapi alhamdulillah...produk felinna skrg ni dok hangat di mulut2 bangsa mereka, maksud saya is kwn2 husband saya (x semua nigerian tu jahat ye). siap dieorg cakap FELINNA PRODUCT IS VERY EFFECTIVE AND NEVER THOUGHT IT IS MADE IN MALAYSIA!! BANGGA SAYA NIH...mule2 sye jual produk Felinna ni, letih gak nk convince kt org suh beli sebab byk yg main harga and saya MASIH LAGI DENGA HARGA TETAP..tapi akhirnya..semua yg dok beli murah tu dtg blk kt saya beli harga biasa..tuhan itu maha adil dan pemurah..Kejayaan u Puan Fel mengispirasikan saya. saya keje full time ngn MITSHUBISHI, hehehehe..Felinna adalah full poket money saye..best!! Jgn lupe contact saye Puan Fel kalau nk beli keta from Mitsubishi. mcm2 ader..Triton, Pajero, Lancer..roger jer..Tapi Felinna ttp di hati! saya da KEHILANGAN BERAT 11 KG dalam masa 12hari dgn Inchloss..mcm2 produk da try, semua x lut. makin gemuk adalah. akhirnya ng Inchloss jugak yg saye inchloss!! TQVM..betul2 TQ."

Saya copy paste msg ni dengan harapan Puan Felinna sendiri yg baca email sya n saya betul2 ingin belajar dan berjaya macam Puan Felinna!
U MY IDOL U....!!

Kerana komen saya ni gak ler, ari ni inbox sayer penuh msg, sume tnyer mcm mner saya inchloss sgt?
simple jer..saye sapu jer lotion tu bile2 mase je yg saya sempat..slu ada dlm beg saye lotion nih!
(jgn luper tgok attachment picture sya before n after yer)

Kenapa saya sayang Inchloss? sebab nyer.. saya x payah diet da!!
Yg best nyer..harga murah and sangat berkesan!! best la!!

Love Felinna Inchloss..! Love la semua yg ada kaitan ngn Felinna Beauty!!

Saya yg benar,

Noraini Mokhtar
010-3628618
fb: Cony Prostoc @ www.facebook.com/cony.kimora

Credit to : Cony Prostoc